Latest Story

Tema Seminarului din data de 22 Februarie – Manifestarea Stimei de Sine

https://www.youtube.com/watch?v=gylNygYEFtk Strada Av. Popa Marin, nr.15, etaj 2, sector 1 ( Langa liceul Jean Monnet ) Harta aici Vă aştept cu drag Investitie – 50 LEI. Pentru înscriere: tel. 0742 030 030 »

18 – 19 Martie 2017 – Constelatii Familiale Bucuresti

Constelaţiile familiale reprezintă o metodă terapeutică ce are ca obiectiv restabilirea echilibrului familial şi organizaţional. Noi facem parte dintr-un neam şi viaţa noastră este strâns legată de cea a părinţilor şi străbunilor noştri. Constelaţiile ne ajută să ne simţim/ fim din nou compleţi, când toţi cei care aparţin sistemului nostru familial şi-au... »

Seminarii Practice in fiecare miercuri intre orele 18.30 – 20.30

  Investitie – 50 LEI. Pentru înscriere: tel. 0742 030 030 »

De la dependenta la – Relatii Iluminate

Putem transforma o relatie de dependenta intr-una autentica?   “Da. Fiind prezent si intensificandu-va si mai mult prezenta prin concentrare intensa a atentiei asupra Clipei de Acum, indiferent daca traiti singur sau cu un partener, cheia este aceeasi. Pentru ca iubirea sa infloreasca, lumina... »

Valoarea Iubirii

Zi frumoasă de vară. Pe o bancă în parc doi bătrâni se ţin de mână. Ea îi spunea ceva zâmbind, el o asculta cu atenţie. La un moment dat el o mângâie pe faţa ridată cu un gest de o tandreţe cum numai la... »

Altfel despre relații, de Vlad T. Popescu

Altfel despre relații, de Vlad T. Popescu

Un articol foarte interesant,   Relația dintre doi oameni depinde de mai mulți factori și de evoluția acestora în timp. Ea se desfășoară în cicluri de câte șapte ani, dedicate, pe rând, corpurilor fizic, emoțional, mental și spiritual. Și toate relațiile au un potențial... »

REBIRTHING – Respiratia Conectata

Respiratia Conectata Constienta sau Rebirthing-ul Respirația-Renastere, alias Respirație Energetica Intuitiva sau Respirație Conștienta de Energie, este capacitatea de a respira Energie, precum și de aer. Este arta de a învăța să respiram de la Respirație in sine. Renasterea este, probabil, cea mai valoroasa capacitate... »