Sesiuni Constelatii

2 -3 decembrie – locuri disponibile

16 – 17 decembrie – locuri disponibile

AMA DEUS


Este o expresie de origine latina, care inseamna “Iubire pentru Dumnezeu”. A devenit chiar si un nume care se da la botez (Amadeus – cel care il iubeste pe Dumnezeu – unul din numele lui Mozart).

Ama Deus s-ar putea descrie ca un sistem al samanilor de vindecare energetica care foloseste Iubirea lui Dumnezeu si o serie de simboluri, drept vehicule pentru energie. Simbolurile sunt de natura multidimensionala, nu au un nume predefinit, nu au o anumita culoare, dar sunt indreptate pentru actiuni mai specializate decat acelea folosite in Reiki. Sistemul se bazeaza pe trecerea Energiei printr-un canal afectiv creat intre om si Divinitate, o poarta deschisa pentru Iubirea Divina, care lucreaza prin noi specific prin chakra inimii.

SCOPUL SISTEMULUI: Toate traditiile reale de vindecare au, drept scop final, crearea unei anumite stari a existentei in care omul devine unul cu Divinitatea. Dar majoritatea sistemelor moderne de vindecare se ingrijesc mai mult de efectele vindecarii, decat scopul sistemului, insa samanii stiau ca mantuirea sufletului este prioritatea intai a muncii lor.

UTILIZARE: Ama Deus – acest sistem simplu si minunat, definit de o Energie subtila, insa extrem de puternica si usor de aplicat – poate fi folosit intr-o multitudine de situatii care se ivesc pe parcursul vietii noastre:

 tratament pentru plante si animale

 tratament vindecator pentru sine sau pentru altii

 tratamente la distanta

 tratarea bolilor cu cauze nedeterminate

 vindecare mentala

 vindecare fizica si emotionala a inimii

 contactarea unui maestru spiritual.REIKI


Aceasta metoda nu poate fi invatata din carte. Reiki este o metoda, un sistem bazat pe racordari si aceste racordari se acorda practicantilor de catre un maestru initiat. Una dintre principalele caracteristici ale Reiki traditional este faptul ca ritualurile de racordare au ramas neschimbate in timp, iar fiecare Maestru Reiki isi poate urmari linia „genealogica” pana la Maestrul Usui.Nu existau invataturi delimitabile. Cel care era considerat demn de aceasta cale inainta neobservabil pe ea, devenind la randul sau un maestru.


Esenta acestor cursuri consta in transmiterea informatiilor de baza si in racordari. De fapt maestrul arata usa, pune mana discipolului pe clanta, dar trecerea dincolo de pragul usii este in totalitate la latitudinea acestuia din urma.

Gradul I: prin initiere, practicantul reiki poate efectua energizarea prin apropierea mainilor, fie pentru el insusi, ca autotratament, fie pentru altii, urmarindu-se chakrele pe fata si pe spatele trupului.

Gradul al II-lea: dupa initiere, practicantul reiki primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora poate curata incaperile de energii negative, poate curata si energiza obiectele sau alimentele si poate trimite lumina la distanta. Gradele I si II sunt nivelurile practicantului, ele acopera toate aspectele care trebuie integrate, pentru a stapani modul de aplicare al acestei arte curative stravechi.

Gradul al III-lea: este nivelul pentru profesori Reiki si dupa initiere, practicantul primeste un nou simbol si invata tehnica initierilor, pentru a putea fi capabil sa sustina cursuri Reiki.Reiki actioneaza dinspre Suflet catre corpul fizic, astfel functioneaza atunci cand egoul nostru este dat la o parte, cand Realitatea este personala pentru fiecare si drumul este diferit pentru fiecare dintre noi.


Pregatirea unui maestru este rezultatul unui proces in care discipolul acumuleaza experienta legata de Reiki, se cunoaste pe sine, isi constientizeaza calea si alege manifestarea Energiei Universale/ Iubirii Neconditionate in viata sa de zi cu zi. Maestrul ar trebui sa fie prezent “aici si acum” prin aceasta vibratie numita Reiki, sa sesizeze tot ce este in interiorul si in exteriorul sau fara sa devina captiv al egoului, gandurilor, emotiilor si al judecatilor. Fiecare nivel este necesar si isi are rolul si rostul sau, important este doar sa stim de fiecare data unde aflam.